Postadres: Oranjelaan 54, 7431 AD Diepenveen
Bezoekadres: Keulenstraat 12, 7418 ET Deventer
E: info@approachmt.nl
T: 06 2291 2828Presentatie Leeftijdsbewust personeelsbeleid

Mariëtte Tijs zal op 16 november a.s. samen met haar zakelijk partner Manuela Zijp voor de DK –HRM ( Deventer Kring van Werkgevers platform HRM) een presentatie verzorgen over Leeftijdsbewust personeelsbeleid.

De houdbaarheid van ons pensioenstelsel is volop in het nieuws. Medewerkers bereiden zich al dan niet vrijwillig voor op langer doorwerken. Bedrijven en instellingen vragen zich af hoe zij kennis, kwaliteit en loyaliteit kunnen behouden. Daar komt nog bij dat tekorten op de arbeidsmarkt dreigen. Het goede nieuws is, dat we ook langer kunnen doorwerken, omdat onze levensverwachting toeneemt. Reden genoeg om actief aan de slag te gaan, om gezond, vitaal en met plezier te (blijven) werken.

Aan de hand van een presentatie wordt u op de hoogte gebracht van een aantal recente onderzoekgegevens over leeftijdsbewust personeelsbeleid, van een aantal heersende opvattingen over behoud en inzet van de nieuwe generatie oudere werknemers en van een aantal best practices. Deelnemers aan deze DK-HRM bijeenkomst onderzoeken hun eigen visie en antwoord op de vragen “De inzetbaarheid van de oudere werknemer, een lust of een last ?” en “Hoe verbind je de verschillende leeftijdsgroepen in een bedrijf ?”

Presentatie en toelichting door Mw. Mariëtte Tijs en Mw. Manuela Zijp.
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl